De Wolfsberg, genieten in de bossen van Nijmegen

De Wolfsberg is een prachtig hotel en restaurant gelegen op een schilderachtige heuveltop in Groesbeek, Nederland. Het gebouw dateert uit 1860. Het hotel beschikt over 17 kamers, elk met een unieke charme en sfeer. Het is een ideale locatie voor een romantisch weekendje weg, of een ontspannen vakantie in een rustige omgeving.

Het restaurant van de Wolfsberg biedt een culinaire ervaring van topklasse, met een menu dat seizoensgebonden en lokaal geproduceerde ingrediënten combineert met internationale invloeden.

De Wolfsberg heeft drie vergaderruimtes, allemaal uitgerust met moderne faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur en Wi-Fi.  De Wolfsberg is niet alleen een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties, maar ook voor bruiloften en andere feestelijke evenementen. Het hotel beschikt over een romantische en sfeervolle omgeving, met prachtige tuinen en een stijlvolle ambiance die perfect is voor een onvergetelijke bruiloft of receptie.

Daarnaast organiseert de Wolfsberg ook twee keer per jaar het evenement Wolfsberg Live, waarbij gasten kunnen genieten van live muziek, heerlijke hapjes en drankjes en gezelligheid met andere gasten.

Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving en biedt veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied. Of je nu komt voor een romantisch weekendje weg, een feest, een zakelijke bijeenkomst, het Wolfsberg Live-evenement of gewoon om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte, de Wolfsberg biedt een unieke en onvergetelijke ervaring.

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek

Contactgegevens
024 – 397 132 7