Samen de tafel dekken
Verschillende ondernemingen, dezelfde manieren.
Het Horecalegioen bestaat uit verschillende horecaondernemingen, met dezelfde manieren. Lees hier over onze tafelmanieren en bekijk onze actuele vacatures.
Duurzaam de tafel dekken
Wij dekken onze tafel graag duurzaam. Duurzaamheid zit verweven in de bestendige relaties die we leggen, in de kennis die we uitwisselen en in de producten die we neerzetten.
Duurzame relaties
Duurzame relaties onderhouden we niet alleen als collega’s onderling, maar ook met onze leveranciers en gasten, die hier keer op keer met plezier aanschuiven.
Duurzame kennis
Doordat we onze ervaringen en kundigheid binnen onze ondernemingen uitwisselen, zijn we samen eigenaar van duurzame kennis. Hiermee verhogen we het level van onze skills en ambacht
Duurzame producten
Wij staan voor duurzame, eerlijke en kwalitatieve producten, waarop we niet bezuinigen. Zoals onze in house geselecteerde koffiebonen, van boeren die niet de voordeligste maar wel de eerlijkste prijs en behandeling krijgen.
Stevige bodem leggen
Wij zijn natuurlijk gek op samen tafelen, goed eten en lekker drinken. Maar een goede bodem leggen, gaat over zoveel meer.
Nieuwe skills / Netwerk
Bij het horecalegioen leggen we jouw bodem: in de praktijk leer je nieuwe skills, vergaar je kennis en werk je aan waardevolle relaties.
Excelleren in jouw rol
Hier kun je lekker zitten waar je zit, maar ook doorgroeien: van afwasser, naar keukenmedewerker of manager.
Zij gingen je voor: afwassers die koks werden en bladlopers die nu directeur zijn.
Schouder aan schouder zitten
Collega’s, leveranciers en gasten zitten hier schouder aan schouder. Zij worden ieder benaderd op dezelfde manier, met dezelfde intentie, die altijd zegt: jij mag er zijn.
360° gastvrijheid
Als wij je opnemen in ons team, word je opgenomen in een sociale omgeving, waar je volledig meedraait.
Manager, afwasser, 1-dagstoerist, leverancier, vaste gast, topchef: iedereen ervaart dezelfde gastvrije behandeling en verleent dit ook naar de ander.
Wil jij graag onderdeel uitmaken van een sociale werkomgeving, waar je kan leren, floreren en doorgroeien?