Heerlijk vertoeven, in De Oase van Oost

In de kazerne is een café-restaurant in Nijmegen-Oost op een prachtig oud kazernecomplex, om de hoek van het centrum. Ideaal, want hier kun je gewoon nog gratis parkeren!

Het ruime terras voor de kazerne is omringd door een enorm grasveld. Een plek waar je even lekker tot rust komt. Je vindt er nu ook een volleybalnet, voetbalgoaltjes, een schaakmat, pingpongtafel en een jeu-de-boulesbaan.

Begin je studentenborrel met een potje jeu-de-boules of laat de kids lekker uitrazen tijdens het pingpongen terwijl jij een kopje koffie drinkt. Ook zakelijk lunchen of komen werken met een kop thee kan hier goed (met gratis Wifi!). Een fijne spot voor jong en oud, dus.

De keuze is reuze
Bij in de Kazerne kun je iedere dag terecht vanaf 11 uur. De keuze is reuze op het menu. Kom je lunchen? Van klassiekers als tosti’s en uitsmijters tot specials als een Philly Cheese Steak of een Vietnamese Banh Mi: het is er allemaal. Ook ’s avonds kom je hier goed aan je trekken. Vooral de verschillende dim sum zijn populair. Of wat dacht je van een lekkere wildstoof of zelfs een vegan viscurry?

Locatie
Molenveldlaan 146
6523 RN Nijmegen

Contactgegevens
024 – 360 59 14