De Wolfsberg Koningsfeest

Vier Koningsdag op spectaculaire wijze tijdens het ‘De Wolfsberg Koningsfeest’ in Groesbeek! In samenwerking met Het Horecalegioen en Event Ontwerpers, transformeren we de tuin van de Wolfsberg tot een bruisend festijn vol feestelijke activiteiten en muzikale hoogtepunten.

Op 27 april 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan een dag vol met plezier. Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils. We zullen een gevarieerde line-up van artiesten samenstellen die je de hele dag zullen vermaken met optredens in alle genres. Van lokaal talent tot bewezen favorieten, er zal muziek zijn voor iedereen. Dans op de beats van pop, rock, hiphop, dance en nog veel meer. Laat je meeslepen door de energieke optredens en zing mee met de bekendste hits.

Naast de muziek, kun je genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Onze foodtrucks en bars bieden een breed scala aan smaken en traktaties om je energie op peil te houden terwijl je de festiviteiten verkent.

‘De Wolfsberg Koningsfeest’ belooft een dag te worden vol vreugde, gezelligheid en feestelijke verrassingen. Verzamel je vrienden, familie, collega’s en buren en vier samen met ons de verjaardag van onze koning op de meest memorabele manier.

Tickets voor ‘De Wolfsberg Koningsfeest’ zijn nog niet beschikbaar. Maar hou het in de gaten, want dit feestelijke evenement zal snel uitverkocht zijn. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 27 april 2024 voor een dag vol feestelijk plezier!

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek