De Wolfsberg Live Koningsfeesten

We vierden Koningsdag op spectaculaire wijze tijdens de ‘Wolfsberg Live Koningsfeesten’ in Groesbeek! In samenwerking met Het Horecalegioen en Event Ontwerpers, transformeerden we de tuin van de Wolfsberg tot een bruisend festijn vol feestelijke activiteiten en muzikale hoogtepunten.

Van 26 tot en met 28 april 2024 nodigden we iedereen uit om deel te nemen aan een weekend vol met plezier. Jong en oud genoten van een gevarieerde line-up van nationale en internationale artiesten die de hele dag vermaakten met optredens in alle genres. Van lokaal talent tot bewezen favorieten, er was muziek voor iedereen. De bezoekers dansten op de beats van pop, rock, hiphop, dance en meer, en lieten zich meeslepen door de energieke optredens terwijl ze meezongen met de bekendste hits.

Naast de muziek genoten bezoekers van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Onze foodtrucks en bars boden een breed scala aan smaken en traktaties om de energie op peil te houden tijdens de festiviteiten.

‘De Wolfsberg Live Koningsfeesten’ was een weekend vol vreugde, gezelligheid en feestelijke verrassingen. We willen iedereen bedanken die erbij was en samen met ons de verjaardag van onze koning op de meest memorabele manier vierde.

We kijken uit naar ons volgende evenement, het ‘Wolfsberg Live Tuinfest‘ op 16 en 17 augustus. Zet deze data in je agenda en bereid je voor op nog meer muzikale hoogtepunten en plezier. Blijf ons volgen voor meer informatie en zorg dat je erbij bent! Tickets voor dit evenement zijn al beschikbaar, zorg dat je er op tijd bij bent!

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek