Wolfsberg Live Tuinfest

Na het daverende succes van de Wolfsberg Live Koningsfeesten, presenteren we vol trots het volgende spektakel: Wolfsberg Live Tuinfest in Groesbeek! Dit festival, een samenwerking met Het Horecalegioen en Event Ontwerpers, belooft een avond vol muzikale hoogstandjes te worden. Op 16 en 17 augustus 2024 zal de tuin van de Wolfsberg worden omgetoverd tot één groot concertpodium.

Maak je klaar om weggeblazen te worden door adembenemende optredens die je nog lang zullen bijblijven. De tuin van de Wolfsberg biedt de perfecte setting voor een intiem en toch grootschalig concert dat je hart zal raken. Dans, zing mee en ervaar de kracht van live muziek op een unieke locatie.

Dit evenement is een absolute must voor alle muziekliefhebbers en levensgenieters. Mis deze kans niet om een onvergetelijke avond te beleven tijdens “Wolfsberg Live Tuinfest”. Tickets zijn nu al beschikbaar! Zorg dat je erbij bent door je tickets te kopen via wolfsbergevents.nl/tickets.

We kijken ernaar uit om samen met jullie opnieuw magische momenten te creëren. Bereid je voor op een ervaring die je niet wilt missen. Meer informatie volgt nog!

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek