Skip to main content

Wil jij werken in de leukste horecagroep van Nijmegen en omgeving?

Gezocht:

Zelfstandig werkend kok

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste kok.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte foodlover! Wil jij werken in een dynamische horecagroep in Nijmegen?  Lees dan vooral verder.

Het Horecalegioen

In het levendige hart van Nijmegen en omstreken, met Groesbeek als charmante buur, staat Nijmegen bekend als een bruisende studentenstad. Deze regio biedt voor ieder wat wils, van bruisende horecagelegenheden tot bloeiende kunstscènes en van boetiekjes vol leuke vondsten tot de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Het Horecalegioen, verspreid over diverse locaties, deelt dezelfde visie op hoe horeca zou moeten zijn. Het staat symbool voor een bekende en gezellige horecagroep met vestigingen waar fantastische medewerkers met passie werken.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als zelfstandig werkend kok zorg jij ervoor dat alle gerechten op de juiste manier en op tijd bereid worden. Je volgt de instructies met betrekking tot de recepten en presentatie om zo de kwaliteit en consistentie te waarborgen. Je houdt de keuken netjes door te helpen met schoonmaken en organiseren. Alle keukenapparatuur gebruik je op een efficiënte en veilige manier. Verder help je met het beheren van de voorraad en vul je ingrediënten aan tijdens je shift. Je kunt het keukenteam motiveren en ze op een enthousiaste manier aansturen.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
Overzicht kunnen houden, communicatief, daadkrachtig en punctueel.

Dagelijkse werkzaamheden:

  • Bereiden van gerechten op de juiste manier en op tijd
  • Volgen van de instructies met betrekking tot recepten en presentatie
  • Gebruik van keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier
  • Netjes houden van de keuken waar hygiëne voorop staat
  • Helpen met schoonmaken en organiseren van de keuken en apparatuur
  • Bijvullen van items
  • Bijhouden van voedseltemperatuur
  • Rapporten opstellen

Kwalificaties:

  • Ervaring als kok
  • Passie voor eten en koken
  • Productkennis en ervaring met HACCP is gewenst

Wat maakt jou de perfecte match?

Je hebt een passie voor koken en liefde voor het vak, je bent integer en kunt strategische keuzes maken. Je werkt graag in een dynamische omgeving en kunt goed werken in teamverband.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een professionele omgeving om in te werken;
  • Persoonlijke coaching & training om je te ondersteunen in je dagelijkse werk;
  • Een jaarlijks personeelsfeest en teamuitjes;
  • Salaris in overleg en ieder jaar de ruimte om te groeien aan de hand van jouw functioneren;
  • Fulltime dienstverband

Rooster:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • Weekendbeschikbaarheid
  • Werken op feestdagen

Hebben wij jou overtuigd?

Solliciteer dan direct!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief, CV en eventuele bijlagen naar Hans via hans@horecalegioen.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en zullen deze zorgvuldig bekijken. Als je vragen hebt over de functie of het sollicitatieproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met Hans. We horen graag van je!

Deze vacature heeft betrekking op de volgende locaties binnen het Horecalegioen:

• De Hemel
• De Wolfsberg (Groesbeek)
• Hotel Pauw