Skip to main content

Nijmegen, 14 november 2023

Beste Hardlopers en Fans!

Het Horecalegioen is weer bezig met de voorbereidingen van een bruisend festijn van hardlopers, feestvierders en culinaire hoogstandjes! We hebben het natuurlijk over de 7heuvelenfeesten . Dit evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, brengt de gemeenschap samen rond de beroemde NN Zevenheuvelenloop-evenement op 18 en 19 november 2023. Een hardloopevenement dat zowel lokale bewoners als bezoekers van ver trekt.

Het epicentrum van de 7heuvelenfeesten is gelegen bij de historische limoskazerne in Nijmegen. Deze plek, rijk aan geschiedenis en karakter, biedt een sfeervolle achtergrond voor de festiviteiten en activiteiten van het festival. Hier zijn een paar hoogtepunten die je niet wilt missen:

  • In de Kazerne POWERZONE. Energie voor de lopers: Moedig de lopers aan net na de start en voor de laatste 200 meter!! De POWERZONE is speciaal ingericht om de lopers van de zevenheuvelenloop aan te moedigen en te voorzien van die noodzakelijke energieboost. Hier komen enthousiasme, sportieve geest en gemeenschapszin samen, wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel lopers als toeschouwers.
  • Na bruisen en gezelligheid: Geen festival zonder muziek en de 7heuvelenfeesten vormen hierop geen uitzondering. Geniet van een breed spectrum aan genres, van lokaal tot feestmuziek. De muziek brengt een continu feestelijke sfeer die zowel jong als oud aantrekt en vermaakt. Na het voltooien van de hardloopuitdaging, nodigen wij alle lopers en supporters uit om zich bij ons aan te sluiten voor de ultieme afterparty. Onze horeca rondom het parcours zal bruisen van muziek, dans en een selectie van heerlijke snacks en drankjes.
  • Live entertainment: Van live muziek tot entertainers die de sfeer verhogen, ons horecalegioen heeft een uitgebreid programma van entertainment gepland om de feeststemming gaande te houden.
  • Sponsor worden? Bekijk onze sponsorpakketten hieronder!

Laten we samen proosten op een fantastisch weekend vol sportiviteit, heerlijk eten en drinken, en onvergetelijke momenten. Zorg dat je erbij bent tijdens de Zevenheuvelenfeesten en vier de overwinning, of het nu op het parcours is of aan tafel in onze gezellige horecagelegenheden.

Benieuwd wat er nog meer speelt? Dine at Dome!

Dine at Dome is een innovatief culinair concept dat een unieke eetervaring biedt in een koepelvormige structuur. In De Kazerne in Nijmegen wordt dit concept tot leven gebracht, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten te midden van een architectonisch meesterwerk. Deze fusie van gastronomie en design creëert een onvergetelijke atmosfeer, waardoor Dine at Dome bij In De Kazerne een must-try belevenis is.