Skip to main content

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan!

Nijmegen, 20 november 2023

De dagen worden korter, de lichten feller, en de geur van kerst hangt in de lucht: de gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Wat is er nu beter dan de feestdagen te vieren met een overheerlijk kerstdiner in een betoverende ambiance? We hebben geweldig nieuws voor jullie: reserveren voor kerst is weer mogelijk bij de crème de la crème van horecazaken, allen trots aangesloten bij het Horecalegioen! Laat je dit jaar culinair verwennen en geniet van de warmte en gezelligheid die deze bijzondere plekken te bieden hebben.

Hotel Pauw
Dompel jezelf onder in luxe en laat je culinair verwennen bij Hotel Pauw. Een kerstavond vol elegantie en verfijnde smaken wacht op je. Reserveer snel en laat je betoveren door de sfeer van dit prachtige hotel.

Hotel Credible
Vier kerst met een moderne twist bij Hotel Credible. Een trendy setting, verrassende smaakcombinaties en een feestelijke sfeer maken jouw kerstavond onvergetelijk. Reserveer nu voor een eigentijdse culinaire ervaring.

Restaurant Renato’s
Italië ontmoet kerst bij Restaurant Renato’s. Geniet van de passievolle smaken van de Italiaanse keuken in een warme en gastvrije omgeving. Reserveer jouw tafel en laat je meenemen op een smaakvolle reis.

In De Kazerne
Voor een unieke ervaring ben je bij In De Kazerne aan het juiste adres. Ontdek de historische charme en geniet van een kerstmenu samengesteld met zorg en vakmanschap. Reserveer snel voor een bijzondere avond.

Café Vanouds
Café Vanouds biedt een knusse setting voor een gezellige kerst. Vertrouwde smaken met een culinaire twist maken jouw kerstavond extra speciaal. Reserveer jouw tafel en geniet van een warme sfeer.

Restaurant de Hemel
Laat je betoveren door de historische charme van Restaurant de Hemel. Een kerstmenu vol klassieke smaken en eigentijdse creaties staat voor je klaar. Reserveer jouw plek en geniet van een smaakvolle avond.

Restaurant de Pelgrim
Een warm welkom en culinaire hoogstandjes wachten op je bij Restaurant de Pelgrim. Reserveer nu en proef de liefde en passie die in elk gerecht zijn verwerkt. Een kerstavond om te koesteren.

Restaurant de Wolfsberg
Midden in de natuur biedt Restaurant de Wolfsberg een betoverende setting voor jouw tijdens de kerstperiode. Ontdek het wildmenu vol smaakvolle verrassingen. Reserveer nu voor een culinaire reis.

Reserveer nu en maak jouw kerst onvergetelijk!
Wacht niet langer en maak van jouw kerst een culinair festijn. Reserveren bij deze geweldige horecazaken is nu mogelijk, maar wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt en de vraag is groot. Het Horecalegioen wenst jullie een smakelijke, warme en feestelijke kerst toe!

Benieuwd wat er nog meer speelt? Dine at Dome!

Dine at Dome is een innovatief culinair concept dat een unieke eetervaring biedt in een koepelvormige structuur. In De Kazerne in Nijmegen wordt dit concept tot leven gebracht, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten te midden van een architectonisch meesterwerk. Deze fusie van gastronomie en design creëert een onvergetelijke atmosfeer, waardoor Dine at Dome bij In De Kazerne een must-try belevenis is.