Skip to main content

Op 26 maart 2013 openden Ruud, Roy en Tinus en in eerder jaren ook Ruben en Niek voor het eerst de deuren van Café van Ouds. Na 10 jaar het café te hebben gerund als vriendengroep hebben de mannen besloten het stokje over te dragen aan het Horecalegioen. Op 27 maart 2023 heeft Café van Ouds zich aangesloten.

“We zijn ongelofelijk trots op de mooie jaren die we met velen van jullie hebben mogen beleven in ons café in de Augustijnenstraat. Letterlijk is het café met ons meegegroeid, van klein bruin café dat eigenlijk geen bestaansrecht meer had en nauwelijks iemand kende naar een speciaal biercafé met veel en mooie vaste gasten, een prachtig en kundig personeel team en een zaak die we eigenlijk van boven tot onder hebben opgeknapt in al die jaren. Onze hobby, het café, hebben we zou je kunnen zeggen flink verwend in al die jaren. Het café staat er mooi bij, al zeggen we het zelf. De 4daagse, muzikaal het beste podium van Nijmegen, is uitgegroeid tot een van de grotere in Nijmegen.” Aldus Tinus.

Het Horecalegioen zal het café voortzetten als plek waar Nijmegen graag komt om te genieten van geweldige speciaalbieren, de fantastische sfeer en de overweldigende Vierdaagsefeesten.