Skip to main content

Wij zijn zeer verheugd jullie te informeren dat het Horecalegioen per 15-5-2023 De Wolfsberg in Groesbeek zal overnemen van Ben Wijnhoven.

Op 9 mei 2000 startte de huidige eigenaren hoofdstuk ‘De Wolfsberg’ met een spectaculaire opening. Nu, drieëntwintig jaar later zal op 15 mei de zaak officieel overgedragen worden in andere handen.

Volgens eigenaar Ben Wijnhoven is het in alle opzichten mooi geweest. “We hebben er in 23 jaar een fantastisch mooi bedrijf van gemaakt.” Dit jaar bereikt hij de mooie leeftijd van 67 jaar en is het voor hem en zijn vrouw Hennie een perfect moment om het hoofdstuk af te sluiten.

“We zijn zonder enige horeca-ervaring begonnen en hebben ontzettend veel geleerd over dit prachtige vak. Het heeft ons leven, en dat van het complete gezin, enorm verrijkt.” Bij de familie Wijnhoven heerst trots. Er wordt teruggekeken op een geweldige tijd waarin er als team doelen bereikt zijn die ze nooit hadden durven dromen. De groei van Tributeparty, prachtige zomeravonden in De Borreltuin, bekende Nederlandse artiesten die te gast waren maar zeker ook de gezellige à la carte avonden en eindeloze middagen op het mooiste terras van de regio. En dat is nog maar een greep uit de vele mooie momenten.

Ben denkt met ons ervaren en gedreven opvolging gevonden te hebben. Thomas Pfeil zal na de succesvolle overname van In de Kazerne ook de Wolfsberg toegevoegd krijgen aan zijn portefeuille. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie binnenkort te verwelkomen bij de Wolfsberg.