Skip to main content

De Wolfsberg Koningsfeesten: Muziek, Eten en Onvergetelijk Plezier!

Nijmegen, 1 december 2023

Vier Koningsdag op spectaculaire wijze tijdens het ‘De Wolfsberg Live Koningsfeesten’ in Groesbeek! In samenwerking met Het Horecalegioen en Event Ontwerpers, transformeren we de tuin van de Wolfsberg tot een bruisend festijn vol feestelijke activiteiten en muzikale hoogtepunten.

Op 26, 27 en 28 april 2024 nodigen we je uit om deel te nemen aan een weekend vol met plezier. Of je nu jong of oud bent, er is voor ieder wat wils. We hebben een gevarieerde line-up van nationale en internationale artiesten samengesteld die je de hele dag zullen vermaken met optredens in alle genres. Van lokaal talent tot bewezen favorieten, er zal muziek zijn voor iedereen. Dans op de beats van pop, rock, hiphop, dance en nog veel meer. Laat je meeslepen door de energieke optredens en zing mee met de bekendste hits.

Naast de muziek, kun je genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes. Onze foodtrucks en bars bieden een breed scala aan smaken en traktaties om je energie op peil te houden terwijl je de festiviteiten verkent.

‘De Wolfsberg Live Koningsfeesten’ belooft een weekend te worden vol vreugde, gezelligheid en feestelijke verrassingen. Verzamel je vrienden, familie, collega’s en buren en vier samen met ons de verjaardag van onze koning op de meest memorabele manier.

Tickets voor ‘De Wolfsberg Live Koningsfeesten’ zijn vanaf nu beschikbaar! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 26, 27 en 28 april 2024 voor een weekend vol feestelijk plezier!

Ga naar de website van De Wolfsberg Live Koningsfeesten!

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek

Benieuwd wat er nog meer speelt? Dine at Dome!

Dine at Dome is een innovatief culinair concept dat een unieke eetervaring biedt in een koepelvormige structuur. In De Kazerne in Nijmegen wordt dit concept tot leven gebracht, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten te midden van een architectonisch meesterwerk. Deze fusie van gastronomie en design creëert een onvergetelijke atmosfeer, waardoor Dine at Dome bij In De Kazerne een must-try belevenis is.