Skip to main content

Wil jij werken in de leukste horecagroep van Nijmegen en omgeving?

Gezocht:

Executive Chef

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste executive chef.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte foodlover! Wil jij werken in een dynamische horecagroep in Nijmegen? En heb je interesse in een uitdagende functie? Spreek je de taal van de ondernemer, de leverancier en de kok? Lees dan vooral verder.

Het Horecalegioen

In het levendige hart van Nijmegen en omstreken, met Groesbeek als charmante buur, staat Nijmegen bekend als een bruisende studentenstad. Deze regio biedt voor ieder wat wils, van bruisende horecagelegenheden tot bloeiende kunstscènes en van boetiekjes vol leuke vondsten tot de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Het Horecalegioen, verspreid over diverse locaties, deelt dezelfde visie op hoe horeca zou moeten zijn. Het staat symbool voor een bekende en gezellige horecagroep met vestigingen waar fantastische medewerkers met passie werken.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Executive Chef ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van menu’s, het beheren van de keukenbrigade en het handhaven van de hoogste normen van voedselkwaliteit en veiligheid. Je herkent situaties die vragen om actie en bent in staat om op een opbouwende manier feedback te geven. De planning, richtlijnen en procedures uitzetten vormen de basis van jouw werkzaamheden. Als executive chef ben jij gedreven, enthousiast en weet je met jouw energie het team te inspireren en te motiveren om samen doelen te behalen. Je bent ertoe in staat om anderen te coachen en mee te kunnen nemen in jouw efficiënte manier van werken en oog voor detail. Jij zorgt ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd en welkom voelen bij onze bedrijven en bij jou als leidinggevende.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen:
Verantwoordelijkheid, culinair talent, vooruitstrevend en enthousiasmerend.

Dagelijkse werkzaamheden:

  • Contactpersoon leerlingen en school
  • Menukaarten beheren, controleren en verbeteren
  • Aansturen op goede cijfers
  • Keukenbeheer
  • Horeko up to date houden en controleren menu engineering
  • Relaties leveranciers onderhouden
  • Controle facturen
  • Operationeel meedenken en oplossingen aandragen
  • HR-keukens
  • Personeelsinzet beheren
  • Roosters controleren
  • Telefonisch bereikbaar zijn
  • Innovaties en trends in de gaten houden
  • Zoeken naar nieuwe leveranciers om marges scherp te houden

Kwalificaties:

  • Engels (Vereist)
  • Netherlands (Vereist)
  • HBO diploma is een pré
  • Bekend zijn met horecasoftware, zoals Horeko
  • Minimaal 3 jaar ervaring als chefkok is een pré
  • Ervaring als executive chef is een pré
  • Interesse in en op de hoogte zijn van de huidige foodtrends en ontwikkelingen.

Wat maakt jou de perfecte match?

Een goed conceptueel denkvermogen, proactief, het graag werken in een dynamische omgeving, een passie voor het leveren van uitstekende service en goed kunnen werken in teamverband. Je beschikt over uitstekende communicatieve en leidinggevende vaardigheden en je hebt een goed overzicht.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een professionele omgeving om in te werken;
  • Persoonlijke coaching & training om je te ondersteunen in je dagelijkse werk;
  • Een jaarlijks personeelsfeest en teamuitjes;
  • Salaris in overleg en ieder jaar de ruimte om te groeien aan de hand van jouw functioneren;
  • Fulltime dienstverband

Rooster:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • Weekendbeschikbaarheid
  • Werken op feestdagen

Hebben wij jou overtuigd?

Solliciteer dan direct!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en wil je graag deel uitmaken van ons team? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief, CV en eventuele bijlagen naar Lisanne via lisanne@horecalegioen.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en zullen deze zorgvuldig bekijken. Als je vragen hebt over de functie of het sollicitatieproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met Lisanne. We horen graag van je!