Skip to main content

Het Horecalegioen bekroond als FD Gazelle 2023 – Een Bekroning op Succesvolle Groei

Nijmegen, 17 oktober 2023

Beste Horecalegioen-community,

Met trots delen we geweldig nieuws: Het Horecalegioen is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023, een erkenning die ons plaatst onder de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost, in de categorie middel. Dit is niet alleen een prestatie van ons bedrijf, maar een viering van het harde werk, de toewijding en de passie van elk lid van ons team en de ondersteuning van onze gewaardeerde gasten.

horecalegioen fd gazelle 2023

Een bekroning op toewijding

Deze FD Gazelle-status weerspiegelt niet alleen onze groei, maar ook de toewijding van ons team om hoogwaardige diensten te leveren aan de horecasector. Het is een bevestiging dat onze inspanningen om te innoveren, te excelleren en onze gasten tevreden te stellen, vruchten afwerpen.

Een positieve impact op de regio Nijmegen

Als FD Gazelle dragen we niet alleen bij aan ons eigen succes, maar ook aan de bloei van de regio Nijmegen. We zijn trots om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen de eigen groei bevordert maar ook een positieve invloed heeft op de lokale economie en werkgelegenheid.

Dank aan ons toegewijde team en gasten

Deze erkenning zou niet mogelijk zijn zonder het toegewijde team van Het Horecalegioen en de constante steun van onze gewaardeerde gasten. Samen hebben we niet alleen een bedrijf opgebouwd, maar een gemeenschap die gedreven wordt door passie, professionaliteit en gasttevredenheid.

Wat betekent dit voor onze gasten?

Voor onze gasten betekent deze bekroning dat ze kunnen blijven rekenen op de hoogste standaard van service en toewijding. We zullen blijven streven naar het beste in het leveren van flexibele en kwalitatieve oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van de horecasector.

Dank aan onze partners en stakeholders

Onze partners en stakeholders verdienen ook erkenning voor hun bijdrage aan ons succesverhaal. Samenwerking is de sleutel tot groei, en we zijn dankbaar voor de sterke banden die we hebben opgebouwd.

Wat brengt de toekomst?

Deze bekroning is een stimulans om verder te groeien, te innoveren en te blijven voldoen aan de behoeften van de snel evoluerende horecasector.

We willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Samen blijven we bouwen aan een toekomst vol groei, kansen en succes.