Skip to main content

De Wolfsberg onthult data voor evenementen tijdens het Koningsweekend en Zomereditie 2024

 

Nijmegen, 2 oktober 2023

De Wolfsberg is verheugd de data aan te kondigen voor de jaarlijks terugkerende De Wolfsberg Live-evenementen in 2024. De festiviteiten zullen plaatsvinden tijdens het Koningsweekend, van 26 tot en met 28 april, en in de zomer op 16, 17 en 18 augustus.

De Wolfsberg Live staat bekend om zijn unieke mix van livemuziek, entertainment en een sfeervolle ambiance. Het Koningsweekend belooft drie dagen lang een onvergetelijke ervaring te bieden, met een line-up die binnenkort zal worden onthuld met (tribute)bands en nederpop.

De zomereditie van De Wolfsberg Live, gehouden op 16, 17 en 18 augustus 2024, belooft de zonovergoten dagen te vullen met opwindende bands en tribute optredens. De Wolfsberg nodigt muziekliefhebbers en festivalgangers uit om zich te verheugen op een bruisend weekend vol muziek, plezier en gezelligheid.

“We zijn verheugd om jaarlijks twee unieke evenementen te organiseren die onze toewijding aan diverse en hoogwaardige entertainment ervaringen weerspiegelen”, zegt Selmar de Roo, ondernemer bij De Wolfsberg. “Met een geweldige line-up, die nu in de steigers staat en een prachtige locatie kijken we ernaar uit om onze gasten te verwelkomen voor wat ongetwijfeld memorabele momenten zullen worden.”

Meer details over de line-up, kaartverkoop en andere activiteiten zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Houdt onze website en sociale media in de gaten voor updates en exclusieve aankondigingen.

 

Over De Wolfsberg

Gelegen te midden van het prachtige heuvelachtige landschap van Groesbeek biedt Hotel-Restaurant De Wolfsberg een idyllische locatie voor eten, drinken, overnachten en jaarlijks terugkerende evenementen. Van gezellig uit eten tot bruiloften en muziekfestivals, DeWolfsberg staat bekend om zijn gastvrijheid en aandacht voor detail.