Skip to main content

Terugblik op een Fantastisch Wolfsberg Live Koningsfeest en Aankondiging van het Nieuwe Wolfsberg Live Tuinfest!

Nijmegen, 29 april 2024

We kijken terug op een onvergetelijke editie van de Wolfsberg Live Koningsfeesten. Het was een spektakel waar muziek, vreugde en gemeenschapszin centraal stonden. Dank aan iedereen die aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze fantastische ervaring. Jullie enthousiasme en energie maakten het feest tot een groot succes!

Na zo’n geweldige editie zijn we verheugd om het volgende evenement aan te kondigen: Wolfsberg Live Tuinfest, dat plaatsvindt op 16 en 17 augustus 2024 en waar je teruggaat in de tijd met diverse eerbetonen aan muzikale legendes. Zet deze data alvast in je agenda, want dit wordt een evenement dat je niet wilt missen. Bereid je voor op twee dagen vol muziek, plezier en verrassingen in de prachtige buitenlucht van de Wolfsberg.

Houd onze sociale media en website in de gaten voor updates en meer informatie over het festival. Tickets zijn al beschikbaar en gezien de geweldige respons op de Koningsfeesten, verwachten we dat deze erg snel zullen gaan.

Nogmaals bedankt aan iedereen die de Wolfsberg Live Koningsfeesten tot een succes heeft gemaakt. We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien bij het Wolfsberg Live Tuinfest. Laten we samen nieuwe herinneringen creëren!

Ga naar de website van Het Wolfsberg Live Tuinfest!

Locatie
Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek