Skip to main content

Programma bekend Wolfsberg Tuinfest

Met LaFuente, Gers Pardoel en George Baker

Na het succes van de vorige editie, waarbij o.a. DI-RECT tijdens de Koningsfeesten een waanzinnige show heeft neergezet, keert Wolfsberg Events terug met Tuinfest op 16 en 17 augustus bij Hotel Restaurant de Wolfsberg in Groesbeek. Het belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden met een spectaculaire line-up en een betoverende ambiance.

Geniet van een onvergetelijke line-up, waaronder:

Selmar de Roo, directeur van Wolfsberg Events, zegt: “Wij zijn ontzettend trots om voor de tweede keer dit jaar een fantastische line-up te kunnen presenteren. Het Wolfsberg Tuinfest is het perfecte evenement om de zomervakantie af te sluiten en samen nog één keer goed te feesten voordat het serieuze leven weer begint.”

Tickets

Tickets voor Wolfsberg Tuinfest zijn nu verkrijgbaar. Voor de snelle beslissers zijn er deze week early bird tickets beschikbaar. Voor meer informatie en het kopen van tickets, bezoek: www.wolfsbergevents.nl

 

Over De Wolfsberg

Gelegen te midden van het prachtige heuvelachtige landschap van Groesbeek biedt Hotel-Restaurant De Wolfsberg een idyllische locatie voor eten, drinken, overnachten en jaarlijks terugkerende evenementen. Van gezellig uit eten tot bruiloften en muziekfestivals, De Wolfsberg staat bekend om zijn gastvrijheid en aandacht voor detail.